FORESPØRGSEL BOOK ONLINE

Lav en forespørgsel

VI SVARER PERSONLIGT PÅ ALLE FORESPØRGLSER

Vi åbner for gæster igen fra den 29. Maj til og med midten af Oktober

Sommer og Efterår 2020

Der er mange gode grunde til at besøge os denne sommer

Cosy | GemÜtlich | Hyggelig

vores faciliteter

Vi byggede Piltriquitron for alpin entusiaster fra hele verden som vil opleve Arlberg området på den bedst mulige måde

Outdoor

Aktiviteter

Uanset hvad du vælger at gøre med din vinter- eller sommerferie i St. Anton, er du sikker på at finde et stort udvalg af aktiviteter på tværs af Arlberg området. Fra ski touring, isklatring, helikopter skiløb, telemark skiløb, splitboarding, langrend og nordic skating om vinteren til sommer aktiviteter som de klassiske vandrestier i Verwall og Lechtaler Alpen, paragliding, alpin klatring, mountainbiking, landevejs- og gravel cykling, e-bike, bikepark og mtb stier, pump track, trampolin hal, via ferrata, klatring, klatrehald, bouldering, fos kajak, trail løb osv. Vores Piltriquitron og dens beliggenhed i centrum af St. Anton giver bestemt en god base for en ferie i St. Anton, Arlberg, Verwall og Stanzertal.

SKI

Mere
fully-responsive

KAJAK

Mere
fully-responsive
fully-responsive

CyKLING

MERE
fully-responsive

ANDEN SPORT

MERE
fully-responsive

SKI

Piltriquitron er ikke kun et logi i St. Anton, men en institution for skiløbere og passioneret outdoor entusiaster fra hele verden. Arlberg har 'noget af' det bedste skiløb og ski realateret kultur i verden.

        

På Piltriquitron er vi lidenskabelige skiløbere, telemarkere og ski-alpinister med en stor cv af verdensomspændende skiekspeditioner og første nedkørsler. Conny og Jacobs kendskab til Arlberg området giver deres gæster førstehåndsinformation til sneforhold, steder, ski ture og lokale guide tjenester.
Arlberg er et fantastisk sted at stå på ski, men kun med en plan!

Vi hjælper gerne med de rigtige informationer!

KAJAK

KAYAK SCHOOL ARLBERG er den eneste lokale professionelle kajakskole med fuldt kvalificerede instruktører, trænere og guider. Deres viden om det lokale område er naturligvis uden sidestykke. Udstyret der leveres af kajakskolen bruges af verdens førende kajakere og guides.

            

Deltag i et af deres kurser og oplev en moderne dynamisk og proaktiv kajak stil i nogle af de mest spektakulære landskaber alperne har at byde på!

 

Kayak School Arlberg | Undervisning & Guiding

Steinig 201
6574 Pettneu am Arlberg
Austria

info@gokayaking.at
+43 676 5303878

 

 

LANDEVEJS & GRAVEL CYKLING

Med kvaliteten af Cross- og Gravel-cykler er bjergene og det alpine terræn blevet tilgængelige for landevejs cyklister. Højtliggende alpine grusveje og spor er nu ikke bare for letvægts klatrere men også for de lidt tungere.          På Piltriquitron i St. Anton elsker vi at cykle og kulturen omkring det. Vores tv viser alle store løb og et lille værksted giver dig mulighed for at gøre din cykel klar til den kommende dag. Imens dine venner og familie nyder en Kwaremont-øl eller espresso i vores lille have.

TAG TUREN OMKRING VORES CYKEL SIDE

 

Attractions image

FLERE SPORTSLIGE AKTIVITETER:

 

TRAIL RUNNING:

Trail Running er en imponerende og unik måde at nyde det alpine landskab på. I St. Anton findes mange stier i dalen, højt oppe i det alpine og en kombination af begge. Hvis du vælger en weekend eller en hel uge kan du finde mange sporvarianter. Liftunderstøttede høje alpine stier findes omkring Kapal, Galzig og Rendl bjergene. Conny bruger en masse tid på at løbe i bjergene, så spørg hende gerne om stier og ruter.

Vores danske samarbejds partner for trail løb er Simon Grimstrup / Trailtours.dk. Simon både arrangere og guider turene til St. Anton og har stor viden om løbe mulighedderne i bjergen omkring Sankt Anton am Arlberg: www.trailtours.dk

 

MOUNTAIN BIKING:

St. Anton bzder på et hav af mountainbike mulighedder fra cross country til trails. Da der ikke er mange makerede stier stiller vi gerne alt vores lokal kundskab til rådighed for vores gæster.

TAG OGSÅ GERNE TUREN OMKRING VORES CYKEL SIDE

 

FLUE FISKNING:

Flue fiskeri i omkring St. Anton indenfor en afstand af 30 til 60 min Kørsel:

Rosanna, Kartell søen og Verwall søen. www.flyfishing-arlberg.com
Alfenz (Klöstertal) 
Lech, Formarinsee & Spullersee (Lech am Arlberg) www.lech.com
Alvierbach og Lünersee (Brandnertal) www.brandnertal.at

Vi har fine forbindelser til lokale fiske guider. Så hvis du er på udkik efter en guide så slå på tråden !

 

KLATRING

I vil ud og klatre så har vi topos om alle lokale områder klar til jer. Hvis der er brug for en guide så er vores ven Emanuel Falch en fantastisk bjerg guide at tage fat i.www.biwak.at

I byen, bare 5 min til fods fra Piltriquitron, findes en klatrehal (Arl'rock) med sportsklatring og bouldering

 

Close

RÅ PROPAGANDA

Vores Gæster (venner) siger

Hvad der gØr os uniKKE

NAVNET

... som er så vanskeligt at udtale betyder "hængende fra skyerne" på et lokalt Patagonsk sprog. Ifølge eksperter inden for magnetisme og radiestesi giver Piltriquitron bjerget i det centrale Patagonien en helbredende energi, som bidrager til godt humør. Vores mål med Piltriquitron i St. Anton er nøjagtig det samme. At skabe et godt miljø omkring vores alpine kultur og sport. Forestil dig en stor klippe (bjerg) hængende fra en sky? Start med de kedelige regnskyer der dækker bjergtoppene - vend derefter billedet så du ser et bjerg hængende under skyen. Hvad der gør os unikke er friheden til at tænke anderledes. Kombinationen af design, kvalitet, god mad og premium øl og vin, med en alpin livs stil.